Skoči na glavno vsebino

DAN ODPRTIH VRAT V VRTCU MAVRICA VOJNIK

V četrtek, 16.3.2017, smo v vrtcu Mavrica Vojnik odprli vrata za vse otroke, ki še ne obiskujejo vrtca. Udeležilo se ga je več kot 30 otrok s svojimi starši v centralni enoti in 15 otrok na enotah (Nova Cerkev, Šmartno, Frankolovo, Socka).

Otroci so skupaj s starši spoznavali igralnice in igrače. Strokovne delavke na centralni enoti so starše in otroke popeljale po vrtcu, kjer so si lahko ogledali prostore, telovadnico in igrišča. Na posameznih vhodih so lahko spremljali napredek otrok, ki se zrcali v različnih izdelkih (od najmlajših do najstarejših otrok).

Otroci so zvedavo raziskovali igrače, starši pa so v tem času dobili odgovore na številna vprašanja, ki so se jim porajala in so bila vezana na postopek vpisa, postopno uvajanje v vrtec, dnevni ritem in življenje v vrtcu, prehrano otrok, počitek, bivanje na prostem, zdravje otrok, starostno razporeditev skupin in število otrok v skupinah.

Čas druženja nam je zelo hitro minil in imeli smo se lepo. Prepričani smo, da se bomo z otroci in starši še dolgo srečevali in skupaj preživeli veliko lepih trenutkov na poti odraščanja.

                                                                   Strokovne delavke : Vesna Kalčič, Damjana Horvat, Tina Ošlak              

20170330 112712  20170330 112749

(Skupno 5 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost