Skoči na glavno vsebino

Datum: 19.12.2020

Spoštovani starši,
pravkar sem prejela Okrožnico z obvestilom o podaljšanju vladnih ukrepov za zajezitev širjenja virusa. V veljavi ostaja Sklep o delovanju vrtcev v zmanjšanem obsegu, sprejet pa je tudi Načrt sproščanja ukrepov po fazah (oranžna, rumena, zelena).
Doseganje kriterijev za sproščanje ukrepov po fazah se bo spremljalo na dnevni ravni. Ko bodo kriteriji doseženi, bodo predvideni ukrepi posamezne faze stopili v veljavo drugi naslednji dan po ugotovitvi.
Zaenkrat torej delujemo v zmanjšanem obsegu, otroke morate v oddelek nujnega varstva, ki je organiziran v enoti Vojnik, prijaviti in pripraviti Izjavo o zdravstvenem stanju otroka in potrdila delodajalcev (velja za tiste, ki se vključijo na novo oz. so bili vmes bolni oz. so imeli potrdila z omejenimi datumi). Obrazec Izjave in Potrdila najdete pri obvestilih ob zapiranju v oktobru 2020.
Zaradi zagotavljanja nujnega varstva staršem, ki morate opravljati delo in resnično potrebujete varstvo za vašega otroka, vas prosimo, da prisotnost otroka najavite vsaj 2 dni pred vključitvijo oz. najkasneje v petek do 12.00 ure na e- naslov: simona.znidar@guest.arnes.si

Ob prijavi je potrebno navesti naslednje podatke:
– Ime in priimek otroka in enoto vrtca/številko igralnice, v katero je vključen otrok v letošnjem šolskem letu.
– Uro prihoda/odhoda v/iz vrtca, katero morate spoštovati.
– Morebitne zdravstvene in druge posebnosti otroka.

Ob prihodu v vrtec upoštevajte vsa uveljavljena pravila za preprečevanje širjenja okužb (maske, razkuževanje rok, vzdrževanje varnostne razdalje, ustrezno število oseb v garderobi …). Morebitne razgovore z zaposlenimi opravite po telefonu.

Starši, ki boste svojega otroka obdržali doma, boste za čas zaprtja oz. delovanja vrtca v zmanjšanem obsegu , opravičeni plačila vrtca.

Za naprej pa, prosim, spremljajte obvestila v e-asistentu oz. na naši spletni strani, varujte zdravje in uživajte v zimskih dneh.
Za dodatne informacije, nasvete ipd. smo vam na voljo na telefonskih številkah in preko e-naslovov.
Želimo vam mirne, zdrave in lepe decembrske dni, ki si jih naredite karseda pravljične.

Simona Žnidar, ravnateljica

(Skupno 144 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost