Skoči na glavno vsebino

Igralnica 7

IZMENIČNA SKUPINA
STROKOVNI DELAVKI: Polonca in Damjana
ŠTEVILO OTROK: 13 raziskovalcev, od tega 6 deklic in 7 dečkov
POGLOBLJENI POGOVORI: 2. oz. 3. teden v mesecu, ob torkih ob 16.00 uri

 

Smo skupina trinajstih otrok, stari smo 1–3 let. Kmalu bomo v našo družbo prijazno sprejeli nove prijatelje in se skupaj igrali. Nismo plašni, ampak pogumni, vedoželjni in razigrani. Radi poslušamo zgodbe in se o njih pogovarjamo, hodimo na sprehode, opazujemo naravo in se o njej učimo.

To šolsko leto bomo spoznavali gozd v vseh letnih časih, pri tem pa nam bo pomagala Turistična zveza Slovenije. Učili se bomo odgovornosti do sebe, prijateljev in okolice. Vključili se bomo v projekt Mali sonček, pri katerem se bomo dobro razmigali, naučili novih rajalnih iger, uporabljali poganjalčke in tricikle ter še in še. Oživeli bomo pravljičnega junaka mačka Murija in z različnimi drugimi dejavnosti ter dnevno rutino skrbeli za svoje zdravje. Imeli bomo tudi svoj projekt Ustvarjalni gib, pri katerem bomo spoznavali vrste blaga in vrvic. Naša najljubša dejavnost pa bo igra, ki nas bo spremljala vedno in povsod.

Družili se bomo tudi s starši: v oktobru pri nabiranju kostanja, v decembru med obiskom gozdnega škrata, v marcu bomo skupaj odšli na pohod in maja druženja zaključili z gibalnimi dejavnostmi.

Za naše dobro počutje in varnost bova poskrbeli strokovni delavki Polonca in Damjana.

(Skupno 6 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost