Skoči na glavno vsebino

OBVESTILO STARŠEM – NUJNO IN ZELO POMEMBNO
                                                                                                                           Nedelja, 15.3.2020 ob 15.00 uri

Sprejet je bil  O D L O K o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih, ki začne veljati 16. marca 2020 ob 00.00 uri.

Novi odlok ne dovoljuje več organizacije nujnega varstva otrok, prepoved pa velja do prenehanja razlogov zanjo, kar bo ugotovila vlada s sklepom, ki ga bo objavila v Uradnem listu Republike Slovenije.

Zahvaljujem se vam za razumevanje in vas  hkrati naprošam, da sledite navodilom za samozaščito in preprečevanje širjenja, saj bomo  tako lahko skupaj  premagali izredno situacijo, ki je za vse nas skrajno neprijetna in težka.

Srčno upam, da boste za varstvo lahko ustrezno poskrbeli vsi, tudi tisti, ki nesebično delujete tudi v teh situacijah. Pridružujem se pozivu ministrice za šolstvo, ki naproša tiste, ki lahko družinam z otroki, ki potrebujejo varstvo, priskočijo na pomoč pri varovanju njihovih otrok, da to storijo.  To naj ne bodo starejši ljudje oziroma tisti, ki so v primeru korona virusa v rizični skupini.

Prosim vas, da ste tudi v prihodnje pozorni na obvestila na naši spletni strani

Ohranite zdravje.

Simona Žnidar, ravnateljica

(Skupno 203 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost