Skoči na glavno vsebino

Mavrični ljudje v igralnici številka 10

 

Smo skupina radovednih otrok, starih od 3-4 let. Skupina je homogena (drugo starostno obdobje), v kateri nas je 19 otrok, od tega 11 dečkov in 8 deklic.

 Že lani smo bili skupaj, ko so nekateri prvič zakorakali skozi mavrična vrata vrtca. Letos pa se nam je pridružilo še 5 otrok iz druge skupine, katere smo lepo sprejeli. Preko igre bomo spoznavali svet okoli sebe, ga raziskovali, se učili in nova znanja uporabljali v novih različnih situacijah.

V vrtcu bomo sodelovali v naslednjih projektih: Zdravje v vrtcu, Varno s soncem, Etika in vrednote, Mali sonček, ter kot novost ” Mavrični bralček”, ki vspodbuja otrokov govorni razvoj.

V letu 2016/17 se veselimo novih doživetij, polnih veselja , smeha, razigranosti, spontanosti in otroške brezskrbnosti. Znotraj skupine bomo širili prijaznost, razumevanje, strpnost, odkritost, srčnost, vljudnost..

V igralnici št. 10 smo vsi med seboj prijatelji, imamo se radi in smo ponosni, da smo delčki mozaika v vrtcu ” MAVRICA”. Z nami sta strokovni delavki: Vera Krivec in Petra Narobe.

                 » Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.«       

                                                                               (Mali Princ)        

Strokovni delavki: Vera Krivec, vzgojiteljica in Petra Narobe, pomočnica vzgojiteljice                              

(Skupno 34 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost