Skoči na glavno vsebino

Mavrični ljudje v igralnici številka 6

V skupino je vpisanih 14 otrok, 8 dečkov in 6 deklic. Vsi otroci letos prvič prihajajo v vrtec, se nanj šele privajajo in počasi spoznavajo nove prijatelje.

Želiva si, da bi se otroci v vrtcu dobro počutili, zato se bova trudili v skupini ustvarjali tako klimo, ki bo otrokom prijetna, varna, ljubeča in bo predstavljala spodbudno okolje za njihov nadaljnji optimalni razvoj. Skozi celo leto jim bova nudili zanimive dejavnosti skozi igro ob katerih bodo raziskovali in spoznavali nove stvari.

Velik poudarek bomo imeli na dejavnostih s področja gibanja in jezika. Ob gibalnih dejavnostih bodo otroci pridobivali izkušnje, ki jim bodo podlaga za razvoj kasnejših zahtevnejših gibalnih aktivnosti. Z dejavnostmi s področja jezika bova spodbujali jezikovne zmožnosti otrok. Dejavnosti z obeh omenjenih področij se bodo prepletale z vsemi drugimi področji dejavnosti v vrtcu. S starši bomo sodelovali na roditeljskih sestankih, govorilnih urah, delavnicah ter na različnih prireditvah, organiziranih za starše in otroke.

Strokovni delavki: Lilijana Ločnikar, vzgojiteljica in Maja Črepinšek, pomočnica vzgojiteljice

(Skupno 39 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost