Skoči na glavno vsebino

OBVESTILO STARŠEM – VPIS, POMOČ IN IDEJE ZA PREŽIVLJANJE ČASA DRUŽIN

Spoštovani starši,

hvala, ker spremljate obvestila in dogajanja v zvezi z ukrepi in navodili za omejitev širjenja Koronavirusa. Zelo pomembno je, da se vsi držimo preventivnih ukrepov in pazimo na drug drugega tudi tako, da kolikor se le da omejimo socialne stike.
Iz znanih podatkov je pričakovati, da se bo situacija še spreminjala in zato bomo verjetno deležni še novih navodil.

V zvezi z vpisom vas obveščam, da boste tisti, ki vpisne liste pošiljate na mail naslov tajništva, povratne informacije dobili v petek, 20.3.2020, in v petek, 27.3.2020. Tisti, ki vpisni list pošljete na mail naslov svetovalne delavke, pa povratno informacijo dobite sproti. Ne skrbite, po zaključenem obdobju izjemnih razmer, bomo natančno preverili vse »vpisne kanale«.

Mogoče se vam v zdaj, ko več aktivnega časa preživite s svojimi otroki, pojavljajo tudi kakšna vzgojna vprašanja in dileme, mogoče čutite potrebo po idejah za organizacijo igre. Pripravljeni smo vam pomagati na ta način, da nam na objavljena mail naslova lahko pošljete vprašanja, na katera  vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Maila za vprašanja so: martina.oslak@guest.arnes.si in simona.znidar2@gmail.com.

 

Na spodnji povezavi si lahko pogledate nekaj preprostih idej za domače ustvarjanje. Ideje bomo dopolnjevali

Verjamem, da si lahko tudi na daljavo pomagamo in učinkovito poskrbimo za drug drugega. Bodite pozorni na čustvovanja otrok, na njim razumljiv način se pogovorite  o stanju, ki ga preživljamo in jih krepite v smislu, da se lahko obvarujemo, moramo pa biti doma in upoštevati nekaj nasvetov.

Ostanite zdravi in pazite nase, na svoje otroke, svojce in ljudi v soseščini, ki potrebujejo pomoč.

Ideje za ustvarjanje doma – tukaj.

Simona Žnidar, ravnateljica

 

(Skupno 844 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost