Skoči na glavno vsebino

Igralnica 1

 

IME SKUPINE: Homogena skupina (7 deklic in 7 dečkov).

POGOVORNE URE: 1. torek v mesecu ob 15.30 uri.

Strokovni delavki

Delavni čas

Odmor

Anja Leskovar

8.30–15.00

13.00–13.30

Mojca Trobiš

5.30–13.00

9.00–9.30

 

PREDSTAVITEV LDN

TEMATSKI SKLOPI: V novem šolskem letu se bomo spodbujali k vzpostavljanju, vzdrževanju in uživanju v prijateljskih odnosih. Spoznavali bomo poljske pridelke, poklice, prevozna sredstva ter odkrivali vremenske pojave in življenje na travniku. Uživali bomo v zimskih radostih, pustnih šemah in obenem poskrbeli za dobro počutje. Pozornost bomo namenili tematiki: Kdo je moja družina?

PROJEKTI: Mali Sonček, Eko projekt (zbiralna akcija starega papirja …)

PREDNOSTNE NALOGE: Navajanje na samostojnost pri oblačenju, spoznavanje, obnavljanje in dopolnjevanje navad o uporabi sanitarij, umivanju rok, ust in uporabi prtičkov. Oblikovali bomo dobre prehranjevalne navade in vedenje pri mizi. Navajali se bomo na sprejemanje odgovornosti. Obenem se bomo seznanili z varnim vedenjem v prometu ter zdravim in varnim načinom življenja.

PRAZNOVANJA V ODDELKU: praznovanje Tedna otroka, praznovanje rojstnodnevnih dni, pravljični december, pustno rajanje, Gregorjevo, dan Zemlje.

SODELOVANJE S STARŠI: ustvarjalnice (november), srečanja po skupinah (december), družinska srečanja (marec), zaključna srečanja (maj), roditeljski sestanki, pogovorne ure, zbiranje materiala, predstavitev poklicev, hobijev.

(Skupno 7 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost