Skoči na glavno vsebino

Strokovni delavki Fanika Čečko in Nina Stanič vodiva homogen oddelek 1. starostnega obdobja (2–3 let). V oddelku je 14 otrok, 11 deklic in 3 dečki. Otroci so skupaj že drugo leto in so med seboj zelo povezani. Skupini so se na novo pridružili trije otroci, ki pa so se hitro vključili, saj so jih ostali lepo sprejeli.

V tem šolskem letu bova sledili prioritetnim ciljem, zagovarjali otrokove pravice in skrbeli za dobrobit otrok, ki nama je najpomembnejša vrednota, na kateri bodo temeljile vse ostale in iz njih izhajajoča načela. Organizirali bova takšne dejavnosti, ki bodo vsebinsko smiselne in privlačne in pri katerih bodo otroci imeli možnost izbire, raziskovanja in odkrivanja izvirnih rešitev v prijetnem in spodbudnem okolju.

Ker je gibalni razvoj v razvoju človekovih funkcij v ospredju predvsem v prvih letih življenja, bova temu področju namenili tudi več pozornosti, saj otrok spoznava in dojema svet okrog sebe prek gibanja. Gibanje pa daje otroku občutek varnosti, ugodja, veselja in dobrega počutja. Zadovoljen otrok je tudi uspešen otrok.

(Skupno 20 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost