Skoči na glavno vsebino

Frankolovo V

Mi smo skupina ”sredinčkov”, stari smo 2–4 let, torej kombinirana skupina. Z nami sta vzgojiteljica Darinka Stajnko in pomočnik vzgojiteljice Andrej Tojnko.
V skupini je 18 otrok, od tega 11 deklic in 7 dečkov.

 

Naš vrtec je v bogatem naravnem okolju, ki nam vsakodnevno omogoča opazovanje, raziskovanje in čudenje ob odkrivanju narave. Iz te bogate naravne zakladnice bova črpala ideje za izbiro vsebin tematskih sklopov iz vseh kurikularnih področji. Vsi otroci bodo vključeni v projekt Mavričvi bralček, pri katerem bodo aktivno sodelovali tudi starši, otroci pa bodo slišali mnogo zanimivih zgodb, pripovedk in pravljic, katere bodo z najino pomočjo ob slikanicah predstavili vrstnikom. Vsak otrok, ki bo predstavil tri vsebine, bo ob koncu prejel priznanje.

Poskrbela bova, da bodo otroci imeli vsakodnevno dovolj časa za igro, ki je zanje nadvse pomembna aktivnost. Najino največje zadovoljstvo bo nasmeh na njihovem obrazu ob vstopu v igralnico. Potrudila se bova, da bo vsak deležen najine pozornosti, da nam bo skupaj lepo, medtem ko čakamo, da se starši vrnejo iz službe in otroke odpeljejo v varno domače okolje.

 

V ”knjigi dogajanja” bodo starši lahko spremljali delo v skupini. Knjiga bo na ogled v garderobi vrtca. S sprotnim sodelovanjem s starši bova poskrbela za pretok vseh informacij v dobro zaupanih nama otrok.

(Skupno 177 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost