Skoči na glavno vsebino

Slika spletna stran

 

Smo kombiniran oddelek, katerega obiskuje 19 malčkov vseh starosti. Ob dopoldnevih sva z njimi vzgojiteljica Sonja Jankovič in pomočnica vzgojiteljice Polonca Kolar, v zgodnjih jutranjih urah pa jih sprejme pomočnica vzgojiteljice Lucija Leber. Naša skupina živi in deluje v kraju, kjer je narava bogato učno okolje, lepa in neokrnjena. V njej so otroci raziskovalci, umetniki, znanstveniki in so lahko aktivni z vsemi čutili …

Vključeni smo v različne projekte. Eko kot način življenja nas povezuje s šolo, v kateri domujemo. Prve korake v svet turizma bomo napravili s projektom Vrtec in turizem. Športne dejavnosti nam pomagajo obogatiti program na področju gibanja, zato smo vključeni tudi v projekt Mali sonček.

Ob božiču in materinskem dnevu se še posebej povežemo z razredi podružnične osnovne šole, s katerimi pripravimo čudovite predstave za krajane in starše.

V oddelku praznujemo rojstne dneve, prirejamo srečanja in delavnice za starše, se seznanjamo z ljudskim izročilom z igro, pesmijo, plesom … skrbimo za zobke …

Starši nam vedno stojijo ob strani in so nam v pomoč pri zbiranju sredstev, odpadnega materiala in ostalega, kar potrebujemo.

 

 

Šmartno

 

Šmartno v Rožni dolini 3
Poslovni čas enote: 6.00 – 15.30
Telefon: 031/389-033

(Skupno 301 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost