Skoči na glavno vsebino

SMUČARSKI TEČAJ

V času od 11.3. do 22.3.2024 smo uspeli uspešno izpeljati smučarski tečaj za otroke, ki jeseni odhajajo v šolo. Tečaja se je udeležilo 78 otrok iz vseh enot Vrtca Mavrica Vojnik in se je izvajal na smučišču Rogla v sodelovanju z učitelji Alpske šole, ki so za naše otroke poskrbeli, da so na igriv in zanimiv način spoznali in osvojili prve smučarske zavoje.  
Naši otroci so se odlično odrezali, kar nam je povedal tudi direktor Alpske šole g. Damjan Prosenak, ki je bil izredno navdušen nad hitrim osvajanjem prvih snežnih zavojev. Nekateri “najhitrejši” in »najpogumnejši«  so se podali tudi na smučišče Mašinžaga in preizkusili novo sedežnico.
Vreme nam je postreglo z mavrično paleto, ki jo ponuja Rogla – sonček, veter, megla, sneg, dež, pomanjkanje snega… Zadnji dan smučarskega tedna so si starši lahko ogledali napredek in smučarsko znanje svojih otrok in poskrbeli za bučno navijanje. Na koncu so vsi otroci, kot se spodobi za zmagovalce, prejeli zlate medalje in brošure s pravili in obnašanjem na smučišču.

Imeli smo se odlično.

Martina Ošlak, ravnateljica

(Skupno 65 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost