Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

V Vrtcu Mavrica Vojnik smo imeli strokovni delavci tečaj prve pomoči pri dojenčku in otroku, kjer smo pridobili številne napotke in praktične izkušnje za ukrepanje ob nujnih stanjih. Ker je nekaj staršev izrazilo zanimanje za izpeljavo tečaja tudi za starše smo pridobili ponudbo in omogočili organizacijo tečaja v prostorih vrtca. V nadaljevanju so podrobnosti glede izvedbe in prijave na tečaj:

Ekipa strokovnjakov podjetja Meri Popins vljudno vabi na TEČAJ PRVE POMOČI PRI DOJENČKU IN OTROKU, ki bo v ponedeljek, 9.5. ali v ponedeljek, 16.5.2022, od 16. do 19. ure v Vrtcu Mavrica Vojnik.
Na tečaju prve pomoči pri dojenčku in otroku dajemo prednost in poudarek praktičnemu delu, saj se na didaktičnih pripomočkih (lutke za oživljanje, defibrilator) naučite pravilne tehnike umetnega dihanja, zunanje masaže srca ter odstranjevanja tujkov iz dihalne poti, pa tudi rokovanja z defibrilatorjem. V teoretičnem delu pa dobite uporabne napotke za prvo pomoč dojenčku in otroku pri najbolj pogostih nujnih stanjih (vročinski krči, alergične reakcije, opekline, zastrupitve, padec z višine, krvavitve, rane, zlomi..) in kako ukrepate v situacijah, ki otroka sicer ne ogrožajo, zahtevajo pa takojšnje pravilno ukrepanje (izbit zob, ugriz, krvavitve iz nosu idr.).

Tečaj poteka v majhnih skupinah, do največ dvanajst udeležencev, vodi ga dolgoletna, izkušena predavateljica medicinske izobrazbe z veljavno licenco za poučevanje prve pomoči. Kotizacija za udeležbo znaša 35€, starši otrok, ki obiskujejo vrtec v Vojniku, imate 10% popust (ob prijavi uporabite kodo Vojnik2022), prijave prek spletnega portala:
https://www.meripopins.si/izdelek/prva-pomoc-pri-dojencku-otroku-9-16-5-2022-vojnik-celje/
Če prijave in plačila ne želite izvesti prek spletnega portala, nam pišite (info@meripopins.si) ali pokličite 051 605 607 in predračun vam bomo poslali na vaš e-mail naslov. Mesto na tečaju je zagotovljeno po vplačilu kotizacije.
Za vse dodatne informacije lahko pokličete na 051 605 607.

Veselimo se srečanja z vami.

(Skupno 69 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost