Skoči na glavno vsebino

UVODNE INFORMACIJE

Spoštovani starši,

da bodo prvi dnevi nekoliko lažji, Vam v nadaljevanju podajamo nekaj informacij, ki Vam bodo v pomoč pri uspešnem in sproščenejšem uvajanju, seveda pa se lahko z Vašimi vprašanji, predlogi, mnenji ipd. kadarkoli obrnete na strokovne delavce v oddelkih in vse ostale zaposlene v našem vrtcu.

 

  • – Obvestila o oblikovanih oddelkih in strokovnih delavcih, ki jih bodo vodili v tem šolskem letu, boste prejeli v tem tednu po pošti.
  • – Novinčki boste na predstavitvene pogovore povabljeni v tem tednu. Ob tem se boste dogovorili tudi za uvajalne dni.
  • – Novinčki ne pozabite na zdravniška potrdila in morebitne zdravstvene posebnosti, s katerimi morate seznaniti strokovne delavce.
  • – Zaradi optimalne organizacije dela bomo prihode in odhode otrok posebej natančno spremljali  in skupine združevali skladno z zakonskimi določili (prihodi, odhodi). Ker je naša skupna želja, da se otroci počutijo dobro in varno, Vas prosimo, da si obveznosti, kolikor se le da uredite tako, da bo lahko otrok v vrtcu bival priporočljiv čas in pri odhodih ne zamujate.
  • – O življenju posameznega oddelka boste seznanjeni in ob tem hkrati povabljeni k soustvarjanju na uvodnih roditeljskih sestankih.
  • – Zaradi narave našega dela Vas vljudno naprošamo, da morebitne odsotnosti otroka, javljate redno in do 8.00 ure zjutraj. Vse enote imajo poleg stacionarnih telefonov tudi mobilne številke.
  • – Da bo otrok med vrstniki in v raziskovanju čim bolj sproščen in varen, Vas prosimo, da upoštevate vsa priporočila glede obutve, oblačil ipd., s katerimi smo Vas seznanili na sestanku v juniju.
  • – V Vojniku je zlasti v začetnih dneh in ob »konicah« velika gneča na parkirišču. Prva jutra Vam bo zato v pomoč naš hišnik, v dogovoru s šolo, pa lahko koristite tudi parkirišča pred šolo, ki so namenjena staršem. Ker je ob začetku šolskega leta zaradi vznemirljivih pričakovanj  lahko med vsemi udeleženci v prometu manj pozornosti , Vas še posebej lepo prosimo za strpnost in upoštevanje vseh prometnih predpisov.

Da nam bo skupaj lepo in bomo z zgledom v naših najmlajših krepili vrline sodelovanja, sočutnosti, odgovornosti in prijateljstva, Vas vabim k SOUSTVARJANJU prijetnega in spoštljivega okolja, v katerem bomo podpirali drug drugega in razvijali občutljivost za občutja, interese in potrebe vseh nas.

 

Ravnateljica: Simona Žnidar, prof. def.

(Skupno 42 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost