Skoči na glavno vsebino

VESELO V NOVO ŠOLSKO LETO

Dragi otroci, spoštovani starši, cenjeni sodelavci,
še nekaj dni in prijetno topel slan poletni veter, pesem  kamenčkov, ki jih igrajo morski valovi in čudovite slike  v morje zahajajočega sonca bodo zamenjali zvoki zgodnje jutranje budilke in barvni lističi z zapisi, česa vse ne smemo pozabiti in kje moramo kdaj biti.

To je vznemirljiv čas, ko nekateri po dolgih počitnicah zopet z hitrimi koraki in polni vtisov, ki jih želite podeliti, prihajate med prijatelje, drugi pa sploh prvič in mogoče malce negotovo vstopate v nove sredine vrstnikov.

Eni in drugi prihajate  veseli, nasmejani, razigrani in navihani z željo, da se imate lepo. Z veseljem in odprtimi dlanmi vas pričakujemo saj vemo, da je naša skupna pot vedno polna vznemirljivih trenutkov, ki nas vse bogatijo in v nas prebujajo prijetna čustva. Bogati z njimi in ob podpori prijateljev bomo zmogli marsikatero preizkušnjo, ki jo pred nas postavlja življenje, poiskali bomo odgovore na mnoga vprašanja, preiskali vse kotičke, prisluhnili zvokom narave in srca in nežno poskrbeli za vsakega med nami.

Zato – POGUMNO – tukaj smo, da nam je SKUPAJ LEPO.

Ravnateljica:
Simona Žnidar, prof. def.

(Skupno 32 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost