Skoči na glavno vsebino

 

ZNIŽANO PLAČILO VRTCA 

 

Prosimo vse starše, da na odločbi o subvenciji vrtca preverite rok za oddajo vlog za znižano plačilo vrtca oz. za ponovno uveljavljanje le-te. Po novem se pravica do znižanega plačila vrtca podeli za obdobje enega leta in ne tako kot je veljalo do sedaj, za koledarsko leto (Uradni list RS št. 99/2013).

 

Da starši ne bi po nepotrebnem vlagali vlog za subvencijo vrtca in še pomembneje, da ne bi pozabili na oddajo vloge, če vam pravica poteče, je Center za socialno delo pripravil aplikacijo za vpogled v podatke o pravicah iz javnih sredstev.

Povezava: https://emddsz.gov.si/iscsd2_vppjs/

 

Vsem, ki pravica do uveljavljanja subvencije poteče z 31.12.2014, prosimo, da vlogo v mesecu decembru oddate pri pristojnem centru za socialno delo.

 

Starši oddate vlogo za znižano plačilo vrtca na obrazcu »Vloga za uveljavljanje pravic iz javnih sredstev« ali »Vloga za ponovno uveljavljanje pravice do otroškega dodatka / subvencije vrtca-če ponovno uveljavljate pravico do otroškega dodatka/subvencije vrtca in jo želite podaljšati.

 

 

Vloge so dostopne na spletni strani Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve, na spletni strani Centrov za socialno delo in v knjigarnah.

 

Vpogled v podatke o priznanih pravicah iz javnih sredstev je možen na podlagi EMŠO in davčne številke, ob predhodni registraciji.

 Navodila :

1.      Pred prvim vpogledom v podatke se je potrebno registrirati. Registracijo izvedete s pomočjo gumba »Registriraj«.

2.      Za uspešno poizvedbo vnesite vaš EMŠO in geslo, ki ste ga izbrali pri registraciji.  Nato izberite gumb »Poizvedba«.

3.      V kolikor ste pozabili geslo, ponovno izvedite registracijo s pomočjo gumba »Registriraj«.

 

Ravnateljica: Simona Žnidar

(Skupno 74 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost