Skoči na glavno vsebino

Datum: 29.3.2021

Spoštovani starši,

skladno z Odlokom o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in visokošolskih zavodih se s četrtkom, 1.4.2021, začasno preneha izvajati vzgojno-izobraževalno delo v vrtcih.

Vrtci organiziramo le nujno varstvo za otroke, katerih starši so zaposleni v sektorjih kritične infrastrukture, v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski, Policiji in v poklicnih gasilskih enotah.

Zaposlitev se ugotavlja na podlagi pripravljenega potrdila delodajalcev, ki ju dostavita oba starša ali starš samohranilec.

Prijave v oddelek nujnega varstva zbiramo do srede, 31.3.2021, do 12.00 ure na mail naslovu tajništva vrtca (tajnistvo-vvzcevo@guest.arnes.si). V prijavo zapišite ime in priimek otroka, oddelek, ki ga otrok obiskuje, ter uro prihoda in odhoda otroka iz vrtca.

Prijavi priložite potrdilo delodajalca/delodajalcev. Organizacijo dela bomo naredili po prejetih prijavah.

O vseh spremembah vas bomo sproti obveščali preko e-asistenta.

Spoštovani starši, v prilogi vam dodajamo vsebino Okrožnice in obrazec za potrdila delodajalcev.
Vljudno vas naprošamo k odgovorni odločitvi in spoštovanju ukrepov, s katerimi se družba skupaj bori proti širjenju virusa. Le tako bomo z obstoječimi kadrovskimi zmožnostmi lahko zagotovili delovanje vrtca.

Simona Žnidar, ravnateljica

Prilogi:
– Okrožnica MIZŠ
– Potrdilo delodajalca

(Skupno 203 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost