Skoči na glavno vsebino

POMEMBNO OBVESTILO

Na območju Občine Vojnik je v teku izvajanje protipoplavnih ukrepov, ki med ostalim ureja tudi podzemne kanale meteornih voda.

Trase kanalov potekajo pod cestami, kar zahteva občasne popolne zapore določenih odsekov ulic v Vojniku.

Od 19.11.2015 bo popolna zapora Ulice bratov Jančarjev pri odcepu s Prušnikove ulice.

V času zapore bo promet preusmerjen na obvozne ceste tako, da bo dovoz do Špesovega doma in v smeri Dobrotina mogoč po Keršovi ulici, pribl. 200m po Čufarjevi do Kašove ulice in nato pribl. 450m po njej do križišča z Ulico bratov Jančarjev. Na tem križišču se nato z zavojem za pribl. 130° obvoz nadaljuje 250m do križišča s Cesto v Tomaž, kjer se sponovnim zavojem za 130° usmerite proti Špesovem domu. Obvoz bo na vseh križiščih označen z ustrezno prometno signalizacijo, kot je prikazano na priloženi situaciji. V času zapore bo ob gradbišču urejen tudi zavarovan prehod za pešce.
Zapora bo predvidoma potrebna do 25.11.2015.
Vse uporabnike vljudno prosimo za razumevanje, strpnost in spoštovanje vertikalne in talne prometne signalizacije. Le tako bomo lahko motnjo v prometu obdržali v še sprejemljivih okvirih in omogočili reševalnim in drugim vozilom na nujnih vožnjah dostop do javnih objektov ter njihovo nemoteno delovanje.

 

Ulica bratov Jančarjev skica zapora

(Skupno 6 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost